Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Η ιδέα ενός συνδυασμού τεσσάρων μακευμένων ρούμι είναι το αποκορύφωμα της προσωπικής μου πορείας, των εμπειριών μου και της επιθυμίας μου να δημιουργήσω ένα πρωτότυπο και καινοτόμο προϊόν.
Η διαδικασία παραγωγής του ήταν μια συναρπαστική περιπέτεια, έχω βάλει όλη μου την τεχνογνωσία σε αυτό, και ήταν προφανές ότι αυτό το πρώτο δημιούργημα θα προέρχεται από βιολογικές πρώτες ύλες και από δίκαιο εμπόριο.
Ένας πρωτοποριακός “blend” στον κόσμο των μακευμένων ρούμι, εκπληκτικός και ανατρεπτικός, καρπός μιας ακριβούς σύνθεσης των τεσσάρων μακευμένων ρούμι της βιολογικής και δίκαιης σειράς.
Μια αρωματική πολυπλοκότητα που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους ειδικούς γευσιγνώστες.
Το GenYous® είναι ένα μη επικαλυμμένο Premium ψηφιακό εκτυπωτικό χαρτί που κατασκευάζεται από 100% ECF λευκασμένη κυτταρίνη, πιστοποιημένο από FSC® (FSC-C002321).
Το GenYous® είναι εγκεκριμένο από την HP Indigo και είναι επίσης κατάλληλο για εκτυπωτές ξηρού τόνου και offset.
Το GenYous® χαρακτηρίζεται από την ασυνήθιστη συνδυαστική ποιότητα υψηλού όγκου και ομαλότητας.
Η ευρεία γκάμα γραμμαρίων από 90-400gsm προσφέρει πολλές εφαρμογές.
Γκάμα
90, 100, 120, 140, 170, 200, 250, 300, 350, 400gsm σε monojet.
Λευκό και Μαύρο
Εφαρμογές
Εξώφυλλα
Φυλλάδια
Συσκευασία καλλυντικών
Πολυτελής συσκευασία
Μέγεθος χαρτιού: 46x32cm SRA3 – 53x75cm B2
Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το πρωτότυπο και φυσικό προϊόν ταιριάζει πολύ καλά για να συνοδεύσει μια πάπια φουά γκρα, πολλά τυριά ή μπορεί απλά να απολαύσει σε μια φέτα ψωμί.
Θα είναι ιδανικό για να συνοδεύσει μια πάπια φουά γκρα, τυρί ή να απολαύσετε απλά με ένα λευκό τυρί ή σε μια φέτα ψωμιού.
Ανησυχώντας για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της, η CORNIC-NOVAMER επέλεξε την ενσωμάτωση των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, συσκευασίας και αποθήκευσης.
Αυτή η κατεύθυνση μεταφράστηκε σε:
Ένα εσωτερικό εργαστήριο: Προσωπικό 1 άτομο (9400 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το 2020)
Ένα τμήμα ποιότητας: Προσωπικό 3 άτομα
Ένα εργαστήριο παραγωγής 800 τ.μ. εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς υλικά, μας παρέχοντας ετήσια ικανότητα 8 εκατομμυρίων UVC.
Ένα ψυκτικό αποθήκη με χωρητικότητα 1800 παλετών.
Η CORNIC-NOVAMER είναι πιστοποιημένη IFS Food και IFS Broker High level, αλλά και ASC, MSC και BIO.
Αυτή η μακρά εκχύλιση προήλθε από τη σύνθεση πολλών κόκκινων φρούτων που προέρχονται από άγριες ποικιλίες, οι οποίες επεξεργάζονται ανεξάρτητα για να εκφράσουν όλα τα αρώματά τους.
Μια αρωματική πολυπλοκότητα δανεισμένη από το Pineau des Charentes ρουμπίνι ή το κρασί από αγκάθια, με τη δύναμη του ρούμι.
Μια εκπληκτική ανακάλυψη…
Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το πρωτότυπο και φυσικό προϊόν ταιριάζει πολύ καλά για να συνοδεύσει μια πάπια φουά γκρα, πολλά τυριά ή μπορεί απλά να απολαυθεί σε μια φέτα ψωμί.
Θα είναι ιδανικό για να συνοδεύσει μια πάπια φουά γκρα, τυρί ή να απολαυθεί απλά με ένα λευκό τυρί ή σε μια φέτα ψωμιού.
Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το πρωτότυπο και φυσικό προϊόν ταιριάζει πολύ καλά για να συνοδεύσει μια πάπια, πολλά τυριά ή μπορεί απλά να απολαύσει σε μια φέτα ψωμί.
Θα είναι ιδανικό για να συνοδεύσει μια πάπια, τυρί ή να απολαύσετε απλά με ένα λευκό τυρί ή σε μια φέτα ψωμί.
Η μικρή του συσκευασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τους δίσκους τυριών σας, αλλά και για να μπει στα καλάθια σας. Για τις εκδηλώσεις σας (γάμοι, βαπτίσεις...) θα καταφέρει να εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας!